Košarica  

(prazno)

    E-novice

    Bodite obveščeni o akcijah in ugodnostih!

Stroški dostave

Blago pošiljamo preko podjetij Pošta Slovenije in GLS, s katerima imamo sklenjeni pogodbi. Cena dostave za področje Slovenije znaša 4,00 EUR (v ceno je vključeno tudi pakiranje, priprava računa in DDV). Pri plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije zaračuna provizijo za odkupnino, ki znaša 1,05 EUR za pošiljke v vrednosti manj kot 98 EUR; 1,07% vrednosti za pošiljke nad 98,01 EUR in 5,36 EUR za pošiljke v vrednosti nad 501 EUR. Pri nakupu nad 100 EUR je dostava brezplačna. Težje pakete pošiljamo preko podjetja GLS. V vsakem primeru priporočamo, da v profilu vpišete tudi telefonsko številko, da vas kurirska služba lahko kontaktira.

 

Dostava v tujino

Naročila odpremljamo tudi v tujino. Za natančen strošek dostave nas kontaktirajte na info@urbasia.si.


Čas dostave

Vse izdelke, ki so na zalogi, odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu vašega naročila. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da le-te vpišite pod opombe na dnu naročila. V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi, vas o tem obvestimo po elektronski pošti ali telefonu in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.

 

Osebni prevzem blaga

Naročeno blago lahko kupec, če tako izbere pri oddaji naročila, prevzame osebno ali v Čajarni Stari most (Glavni trg 17, 8000 Novo mesto) po predhodnem dogovoru po telefonu ali e-pošti ob dogovorjeni uri ter ga plača na način, ki je določen ob oddaji naročila. Če je kupec za način plačila izbral "po povzetju" in osebni prevzem, lahko naročeno blago plača le z gotovino. V Čajarni Stari most je možen prevzem, samo v primeru plačila po predračunu. Ob prevzemu v Čajarni kupec s podpisom potrdi količino in kakovost naročenega blaga.